34.94°C

Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις

Η ΕΣΠΕΘ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ

Η ΕΣΠΕΘ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ

1

 

Η ΕΣΠΕΘ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ

 

Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας απέκτησε στέγη η Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΕΣΠΕΘ τα οτην Τρίτη 10 Μαΐου και ώρα 19:00 στην οδό Παπακυριαζή 2 στη Λάρισα (δίπλα στο Οδοντιατρείο Φρουράς Λάρισας). Προσπάθειες, από το 2012 που ιδρήθηκε η ΕΣΠΕΘ, με Πρόεδρο τον Ηλία Νατσιούλα, στη συνέχεια με τον Στέφανο Κουκουράβα, τον Κώστα Παπαδούλη και σήμερα με το Χρήστο Καρανάσιο, επιτέλους έλαβαν σάρκα και οστά. 

Η ΕΣΠΕΘ πλέον αποκτά σημείο αναφοράς, σημείο συγκέντρωσης για ανταλλαγή απόψεων και δημοκρατικού διαλόγου.

Σ’ αυτόν εδώ το χώρο θα μπορεί από σήμερα να έρχεται ο κάθε στρατιωτικός που υπηρετεί στο χώρο της Θεσσαλίας και να συζητάμε μαζί αυτό που τον απασχολεί.

Σε καμία περίπτωση δεν θα υποκαταστήσουμε τη φυσική ηγεσία. Αντίθετα θα προσπαθήσουμε μέσα από το διάλογο και τις προτάσεις μας να δοθούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις.

Η στέγαση της ΕΣΠΕΘ οφείλεται σε 2 πραγματικούς ηγέτες της χώρας τους οποίους ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο οποίος το 2019 ως Δκτης 1ης Στρατιάς ενέσκηψε στο πρόβλημα της ΕΣΠΕΘ για στέγαση και με τις ενέργειές του, παραχωρήθηκε το συγκεκριμένο κτήριο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας, αλλά και εκ μέρους των μελών της ΕΣΠΕΘ, στον Αξιότιμο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό ο οποίος πέραν από την ανανέωση ολόκληρης της Θεσσαλίας, συνέβαλε τα μέγιστα στην κατασκευή του χώρου αυτού, μετατρέποντας το παλιό και κατεστραμμένο κτήριο σε ένα σύγχρονο γραφείο που εμπνέει σεβασμό, σοβαρότητα και αξιοπρέπεια στον κάθε επισκέπτη του. Χωρίς τη βοήθειά του τίποτα δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κ. Βασίλειος Πινακάς, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Μιχαήλ Αναστασίου, η Βουλευτής ΠΕ Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου, ο Δντης της Αστυνομικής Δνσης Λάρισας κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ κ. Δημήτριος Ρώτας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Λάρισας κ. Καλούσιος Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Θεσσαλίας κ. Ηλίας Αρβυθάς, στελέχη πολιτικών γραφείων Βουλευτών Θεσσαλίας και πλήθος μελών και φίλων της ΕΣΠΕΘ.

Την τελετή ευλόγησε και αγίασε ο Στρατιωτικός Ιερέας του ΑΤΑ, Συνταγματάρχης (ΣΙ) Αθανάσιος Τσιμενίδης.

Λόγο εκφώνησε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΘ κ. Χρήστος Καρανάσιος.

Χαιρετισμούς απήυθυναν :

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Βασίλης Πινακάς ο οποίος τόνισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας το να προσφέρει αυτή τη στέγη στην ΕΣΠΕΘ, ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς των στελεχών των ΕΔ στην πατρίδα.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ κ. Δημήτρης Ρώτας είπε πως με αυτόν το χώρο δίνεται η ευκαιρία στους στρατιωτικούς να έρχονται και να λένε τα προβλήματα τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΘ και στους Αντιπροσώπους της ΠΟΜΕΝΣ.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο Κοινοβούλιο, δεν κατάφεραν να παρευρεθούν οι παρακάτω Υπουργοί και Βουλευτές της Θεσσαλίας και απέστειλαν χαιρετιστήριες επιστολές οι οποίες αναγνώσθηκαν:

Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Λίτσα Λιακούλη, Κων/νος Τσιάρας, Κώστας Σκρέκας, Χρήστος Μπουκώρος, Κώστας Κοτσός.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στον προαύλιο χώρο την οποία επιμελήθηκε το CATERING ΚΑΨΙΩΧΑΣ με μουσική από τον DJ Rospy τους οποίους ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε για τον επαγγελματισμό τους και την άψογη εξυπηρέτηση.

 

{gallery}foto/espeth/2022/egainia{/gallery}

 

 

 

 

espeekor 200x200

Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

pomens

ΕπικοινωνίαImage